www.hennegolfklub.dk

KLUB I KLUB

OVERNATNINGS MULIGHEDER

NYMINDEGAB KRO

Nymindegab Kro er et første klasses hotel - kun 14 km fra fra golfklubben  - smukt beliggende i et  meget naturskønt område med Ringkøbing Fjord og Vesterhavet lige uden for døren.

Kroen råder over 49 værelser af forskellig type samt prisklasse. De råder også over 10 moderne ferielejligheder, alle sammen med udsigt udover Ringkøbing Fjor og klitterne.

- Gourmetrestaurant
- Selskabs- og konferencelokaler
- 49 værelser
- Kun 14 km til Henne Golfklub
- Greenfee aftale med Henne Golfklub og flere omkring liggende golfbaner

Ring på: 75 28 92 11
Eller besøg:
www.nymindegabkro.dk

HENNE MØLLE Å BADEHOTEL

Kom til Henne Mølle Å Badehotel ved Vesterhavet og lad os forkæle dig! En oase fyldt med sjæl og charme, der ikke kan beskrives - men skal opleves! Lidt ude af grusvejen, lidt oppe i klitterne og meget tæt på Vesterhavet ligger et lille hyggeligt badehotel bygget af arkitekten Poul Henningsen.

Plads til børn Et badehotel for både børn og voksne, hvor alle er lige velkomne. Fx laves der børnemenuer, som serveres i børnenes tempo, og mens de voksne spiser færdigt, kan børnene gå op på restaurantens 1. sal, hvor der er spil og fjernsyn.

Hede og klit
Hede og KlitBadehotellet ligger i fredede omgivelser i hede og klit, og her findes kun ganske få andre huse, der alle blev bygget inden fredningen. På den anden side af klitten ligger den brede sandstrand, hvor Henne Mølle Å har sit udløb i Vesterhavet.

Vi har 22 værelser
Plads til 50 personer
kun 4,1 km fra golf banen
Vi sælger også greenfee til golf banen hvor vi yder rabat på ved køb af overnattning
Ring på 7652 4000
email: mail@hennemoelleaa.dk
web: www.hennemoelleaa.dk

HENNEBY CAMPING

Som nabo til Henne Golfklub finder du Henneby Camping.
Pladsen er en moderne natur campingplads med 180 pladser.

Ring på 7525 5163 for mere information eller besøg siden www.hennebycamping.dk

GREENFEE

+  GREENFEE PRISER

+  GREENFEE AFTALER